Hej Polen! Welkom bij Amazon

Eileen Bosman
Content Specialist
get in touch

Dat Amazon zich gestaag uitbreidt over Europa werd al duidelijk nadat het voet aan Nederlandse en Zweedse bodem zette. Nu mag ook Polen zich als achtste Europese regio officieel toevoegen aan het rijtje van Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Italië, Nederland en Zweden.

De Polen konden al bestellen vanaf Amazon, maar dat was alleen mogelijk vanaf de Duitse site. Nu Amazon.pl live is heeft het Poolse winkelpubliek toegang tot meer dan honderd miljoen producten ondergebracht in meer dan dertig categorieën van Europese en Poolse bedrijven. Hier horen natuurlijk ook de voordelen bij die Amazon biedt, zoals gratis verzending voor bestellingen boven de 100 złoty (22 euro). Ook zijn verschillende Amazon devices, zoals de internationale versie van Echo, Echo Dot en Kindle Paperwhite, beschikbaar voor verzending vanaf de Poolse website.

 

Nieuwe banen

Polen had wel al negen fulfilmentcentra in het land, waarmee het bedrijf meer dan 18.000 vaste banen creëerde. Het tiende fulfilmentcenter dat in Swiebodzin zal openen, voegt hier nog 1.000 extra banen aan toe.

 

De volgende stap met VNDR.

Benieuwd naar wat Amazon kan betekenen voor de groei van jouw merk? Of het nu gaat om de internationale markt, of dat je een thuiswedstrijd wilt spelen; neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

get in touch