Hallå! Amazon is geland in Zweden

Eileen Bosman
Content Specialist
get in touch

Scandinavische ambities? Goed nieuws: Amazon Zweden is live! Via Amazon.se kun je nu de eerste stappen zetten voor het uitrollen van je merk in de Nordics.

Amazon.se start met 150 miljoen producten in dertig categorieën, zoals Electrolux, Lagerhaus, OBH Nordica, Ellos, BRIO, Bonnierförlagen en Ifö.

Net als in Nederland zat Amazon al in Zweden met de clouddiensten, maar ontbrak het nog aan een marketplace. Na, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland, is Zweden de zevende Europese regio waar Amazon zich vestigt.

 

Verkopen in Zweden

Met het nieuws dat Amazon in Zweden heeft gelanceerd, kun je jezelf gaan voorbereiden met je product listings. Upload je listings eenvoudig via tools als Channable & ChannelEngine, maar vergeet je content niet te laten vertalen door een native speaker! De automatische vertalingen van Amazon naar het Zweeds geven (te) vaak onjuiste uitkomsten en kunnen grote conversie-killers zijn!

Bepaal daarnaast hoe je je logistiek gaat aanpakken; verstuur je zelf de bestellingen naar de Zweedse klanten of laat je dat uit bestaande Amazon FBA doen?

 

De volgende stap met VNDR.

Benieuwd naar wat Amazon kan betekenen voor de groei van jouw merk? Of het nu gaat om de internationale markt, of dat je een thuiswedstrijd wilt spelen; neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

get in touch